Webinaarisarja taideyhteisöille: Hallitustyön ABC

Taideyhteisöjen hallituksen jäsenille ja henkilökunnalle suunnatut Hallitustyön ABC -webinaarit toimivat johdatuksena hallitustyöskentelyyn ja yhdistyksen taloudenpitoon. Tule kuulemaan millaisia vastuita ja velvollisuuksia hallituksella ja sen jäsenillä on, ja mikä olikaan tase!

Osa 1: Johdatus hallitustyöskentelyyn
Keskiviikko 24.4.2024 klo 16-18
Zoom -etäyhteys

Webinaarikokonaisuuden ensimmäisessä osassa Frame Contemporary Art Finlandin toimitusjohtaja Raija Koli johdattelee hyvän hallitustyöskentelyn juurille. Webinaarissa keskustellaan mm. yhdistystoiminnan lainsäädännöstä, kokouskäytännöistä sekä hallituksen roolista, tehtävistä ja vastuista suhteessa operatiiviseen henkilökuntaan.

Osa 2: Johdatus yhdistyksen taloudenpitoon
Keskiviikko 8.5.2024 klo 16-17.30
Zoom -etäyhteys

Webinaarikokonaisuuden toisessa osassa Taidemaalariliiton taloussuunnittelija Eeva Kilpinen kertaa talouden tunnuslukuja, tuloslaskelmaa, tasetta ja tilinpäätöstä sekä talousarvion tuotto- ja kulurakennetta.

Molemmissa tilaisuuksissa on hyvin aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Webinaarit ovat suomenkielisiä ja ne järjestetään Zoom -alustalla. Webinaarien tallenteet ovat ilmoittautuneiden katsottavissa neljän kuukauden ajan.

Webinaarit ovat maksuttomia Kuvataiteen talon jäsenorganisaatioiden hallituksen jäsenille, muille alan yhteisöille organisaatiokohtainen osallistumismaksu on 45 euroa.

Kaikki webinaarikokonaisuuteen osallistuvat yhteisön edustajat ilmoittautuvat maanantaihin 22.4.2024 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen täyttämällä toimitamme osallistumislinkin automaattisen vastauksena osallistujan sähköpostiin.

Yhteisön laskutustiedot pyydämme toimittamaan osoitteeseen info@kuvataiteentalo.fi.

Ilmoittautuminen

Hallitustyön ABC 2024 - taideyhteisöt

Kuvataiteen talo käsittelee lomakkeen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Lisätietoa ja tiedustelut
Kuvataiteen talon tuottaja Helka Westö, helka@kuvataiteentalo.fi

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.