Webinaari: Mediataiteen jakelu ja kansainväliset verkostot

AV-arkki järjestää tiistaina 26.3.2024 klo 13–16 webinaarin mediataiteen jakelusta ja kansainvälisistä verkostoista. Miten vahvistat teoksesi mahdollisuuksia tulla valituksi festivaaleille? Miten luot teoksellesi strategian festivaalijakelua varten? Miten voit edistää teoksesi levitysmahdollisuuksia festivaaliesitysten jälkeen? Miten rakennat ja ylläpidät kansainvälisiä yhteistyöverkostoja?

Webinaarissa esitellään AV-arkin uusi ohjeistus mediataiteen kansainväliseen jakeluun. Lisäksi kerrotaan parhaista käytännöistä mediataiteen jakelun tehostamiseksi ja kansainvälisten verkostojen vahvistamiseksi. 

Puhujina ovat Otto Suuronen (Suomen elokuvasäätiö), Tytti Rantanen (AV-arkki), Tuuli Penttinen-Lampisuo (Poike Productio) sekä Andy Norton (Raina Film Festival Distribution). Yksi puheenvuoroista on englanniksi, muut suomeksi. Webinaari on osallistujille ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Webinaari on osa isompaa vuosina 2022–2024 toteutettavaa hankekokonaisuutta, joka toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän kulttuuri- ja luovien alojen uudistumisen NextGenerationEU-rakennetuen turvin.

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.