Kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen TEOS 2024 -myyntitapahtuma

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli. Kuva: Kaapelitehdas.fi

Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä mittavan nykytaiteen teosvälitystapahtuman. TEOS 2024-myyntitapahtuma tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä ja hankkia korkeatasoista nykytaidetta Suomessa asuvilta ja työskenteleviltä taiteilijoilta.

Teosvälitystä yli 20 vuoden ajan järjestäneet Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Suomen Taidegraafikot saavat tänä vuonna seurakseen Valokuvataiteilijoiden liiton. Luvassa on entistäkin laajempi taiteen myyntitapahtuma; myynnissä on yli 2300 teosta, jotka edustavat monipuolisesti kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen eri muotoja. Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa 11.-19.5.2024 järjestettävä TEOS 2024 merkitseekin taiteen ystäville todellista kirsikoiden aikaa: 370 ammattitaiteilijan töiden joukosta löytyy suosikkeja jokaiseen makuun, ja teosostoksia voi tehdä pienelläkin budjetilla.

Ostamansa teoksen saa tapahtumasta heti mukaan ja maksaa voi myös osamaksulla. Vaihtoehtoisesti teoksiin voi tutustua myös omalta kotisohvalta verkkokaupan kautta. Verkkokauppa on auki 3.-31.5.2024 välisen ajan osoitteessa teosvalitys.fi.

TEOS 2024 on kaikille avoin: pääsy Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin on ilmainen ja avoin kaikille. Tapahtuma on avoinna 11.-19.5.2024 jokaisena päivänä klo 11-18.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta.

Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot ja Valokuvataiteilijoiden liitto ovat Suomen Taiteilijaseuran alaisia valtakunnallisia taiteilijajärjestöjä, jotka edustavat ammattitaiteilijoita ja harjoittavat aktiivista tiedotus- ja näyttelytoimintaa. Yhteisöt ylläpitävät Helsingissä taidegallerioita; Galleria GGalleria Sculptor ja Valokuvagalleria Hippolyte. Samoista tiloista löytyvät myös liittojen omat, taidegrafiikan ja kuvanveiston myyntikokoelmat, joista taidetta voi ostaa ympärivuotisesti. 

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.