Kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen TEOS 2024 -myyntitapahtuma

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli. Kuva: Kaapelitehdas.fi

Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä mittavan nykytaiteen teosvälitystapahtuman. TEOS 2024-myyntitapahtuma tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä ja hankkia korkeatasoista nykytaidetta Suomessa asuvilta ja työskenteleviltä taiteilijoilta.

Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa 11.-19.5.2024 järjestettävään TEOS 2024 -tapahtumaan osallistuu ennätysmäärä, 350 ammattitaiteilijaa eri puolilta Suomea. Mukana on alansa konkareita sekä tapahtumaan ensimmäistä kertaa osallistuvia järjestävien taiteilijayhdistysten jäseniä. Myynnissä on toistatuhatta teosta, jotka edustavat monipuolisesti kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen eri muotoja.

Ostamansa teoksen saa tapahtumasta heti mukaan ja maksaa voi myös osamaksulla. Vaihtoehtoisesti teoksiin voi tutustua myös omalta kotisohvalta verkkokaupan kautta. Verkkokauppa on auki 3.-31.5.2024 välisen ajan osoitteessa teosvalitys.fi.

TEOS 2024 on kaikille avoin: pääsy Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin on ilmainen ja avoin kaikille. Tapahtuma on avoinna 11.-19.5.2024 jokaisena päivänä klo 11-18.

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta.

Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot ja Valokuvataiteilijoiden liitto ovat Suomen Taiteilijaseuran alaisia valtakunnallisia taiteilijajärjestöjä, jotka edustavat ammattitaiteilijoita ja harjoittavat aktiivista tiedotus- ja näyttelytoimintaa. Yhteisöt ylläpitävät Helsingissä taidegallerioita; Galleria GGalleria Sculptor ja Valokuvagalleria Hippolyte. Samoista tiloista löytyvät myös liittojen omat, taidegrafiikan ja kuvanveiston myyntikokoelmat, joista taidetta voi ostaa ympärivuotisesti. 

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.