Suomen valotaiteen seura FLASH Kuvataiteen talon jäseneksi

Kylmä nuotio, Tero Jartti. Kuva: Hannu Iso-oja

Suomen valotaiteen seura FLASH ry on perustettu vuonna 2017 edistämään valotaiteen ja sen tekijöiden asemaa Suomessa ja kansainvälisesti. FLASH on eritaustaisten valotaiteilijoiden, kuraattoreiden, valotapahtumatuottajien ja muiden valotaiteesta kiinnostuneiden yhteenliittymä.

Suomen valotaiteen seura yhdistää valotaiteen tekijöitä yli taiteenlajien rajojen, madaltaa kynnystä taiteeseen tutustumiseen, huolehtii valotaiteen tekijöiden ammattitaidon kehityksestä ja edistää taiteilijoiden asemaa eri tavoin. Seuran pitkän aikavälin tavoite on Suomen valotaiteen keskus.

Neljäs suomalaista valotaidetta esittelevä valotaiteen biennaali Uusi pimeä järjestetään marraskuussa 2024 Finlaysonin alueella Tampereella. Valotaidepankki BLAF – Best of Light Art in Finland esittelee ja välittää Suomen valotaiteen kentällä toimivia tekijöitä ja teoksia.

>> Lue lisää Suomen valotaiteen seuran toiminnasta järjestön verkkosivuilta.

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.