Sarjakuvakeskus: Kevään avoimet työpajat ja syksyn kurssitarjonta

Kuva: Henry Söderlund, Sarjakuvakeskus

Sarjakuvakeskus on sarjakuva-alan itsenäinen kulttuurikeskus, jonka taustalla toimii Suomen sarjakuvaseura ry. Sarjakuvakeskuksessa järjestetään erilaisia työpajoja, tapahtumia ja kursseja aikuisille, nuorille ja lapsille. Opetusta tarjotaan aloittelijoista ammattilaistasolle asti. Opettajina toimivat sarjakuvataiteilijat ja taidekasvattajat.

Sarjakuvakeskus on tänä keväänä mukana järjestämässä avoimia työpajoja useissa Helsingin kulttuuritapahtumissa. Tule mukaan maksuttomiin työpajoihin Arabian katufestivaaleille, Maailma kylässä -festivaaleille ja Helsinki-päivään!

Arabian katufestivaalit 18.5.2024: Lasten sarjakuvatyöpaja
Maailma kylässä -festivaalit 25.–26.5.2024: Mangatyöpaja klo 16-19
Helsinki-päivä 12.6.2024: Sarjakuvapaja Herttoniemenrannassa, Sisselenpuistossa klo 13

Tutustu myös muihin Sarjakuvakeskuksen avoimiin työpajoihin: Lasten lauantaiCroquis-illat ja Perjantaipaja.

Sarjakuvakeskuksen sivuilta löydät nyt myös syksyn 2024 kurssit lapsille, nuorille ja aikuisille. Tarjonnassa on mm. sarjakuvailmaisuun, kuvitukseen ja käsivarapiirustukseen keskittyviä sisältöjä. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 6.5.2024.

Lue lisää Sarjakuvakeskuksen verkkosivuilta.

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 20 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.