Kuvittajat ry Kuvataiteen talon jäseneksi

Kuvittajat Kirjamessuilla vuonna 2019. Kuva: Salla Keskinen, Kuvittajat ry

Kuvittajat ry edistää suomalaisen kuvituksen asemaa ja tukee kuvittajia ammatissaan. Vuonna 2002 perustetun järjestön tiiviiseen ammattiyhteisöön kuuluu yli 800 jäsentä. Kuvittajat ry tarjoaa kuvittajille koulutuksia, tapahtumia ja neuvontaa ammatillisissa kysymyksissä sekä toimii alan vaikuttajana ja edunvalvojana. 

Kuvittajat ry:n Helsingissä Hämeentiellä ylläpitämä Galleria Kuvitus järjestää monipuolisia kuvitusnäyttelyitä ja nostaa kuvituksen asemaa taidekentällä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Kuvittaja-lehti esittelee näyttävästi tämän hetken kiinnostavat kuvittajat ja tutkii kuvitusalan ilmiöitä. Löydä kuvittaja -sivusto yhdistää kuvittajat ja asiakkaat. Kuvittajat ry myöntää Vuoden kuvittaja -palkinnon henkilölle tai työryhmälle, joka on edustanut alaa merkittävällä tavalla. Lisäksi yhdistys jakaa merkittävän määrän apurahoja Kopioston keräämistä tekijänoikeuskorvauksista.

Lue lisää Kuvittajat ry:n toiminnasta järjestön verkkosivuilta.

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.