Art Walk Kalasatama – opastettu kierros Kalasataman gallerioihin

Art Walk Kalasatama on ilmainen opastettu kierros Kalasataman lähialueen gallerioihin ja näyttelyihin. Sunnuntaina 26.5.2024 kierros alkaa Galleria Huudosta (Panimokatu 1) klo 14.00 ja päättyy Galleria Longa&Fönariin (Tukkutorinkuja 6). Kierroksen kesto on 1,5 tuntia ja oppaana toimii kuvataiteilija Enni Vekkeli.

Kierroksella käydään neljässä galleriassa:

Galleria Huuto: Anne Siirtola, Minja Laakso, Mikko Kallio, Mika Kiviniemi
Kohta Taidehalli: Maria Taniguchi & Emilia Tanner
Pajagalleria: Ragnar Persson
Galleria Longa & Fönari: Nella Keskisarja & Hyvinkään taiteilijaseura, Fönari: Mirka Flander

>> Lue lisää

Galleria Huuto on taiteilijoiden ylläpitämä tila taiteelle. Galleria Huudon toiminnasta vastaa yleishyödyllinen yhdistys Mehiläispesä ry – Bikupa rf, jolla on tällä hetkellä n. 140 taiteilijajäsentä. Huudon toiminnan painopisteenä ovat ammattimaiset ja laadukkaasti toteutetut näyttelyt Galleria Huudon nykyisessä toimipisteessä Helsingin Kalasatamassa. Galleriatoiminnan lisäksi Huuto toteuttaa taiteellisia projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Kuvataiteen talo

KUVATAITEEN TALO on 19 taiteilijavetoisen kuvataideorganisaation yhteistyöhanke. Kehitämme näkemyksellisesti uutta yhteistyötapaa, edistyksellistä digitaalista toimintaympäristöä sekä ainutlaatuisia yhteisiä toimitiloja.

KUVATAITEEN TALO on valmistuttuaan korkealuokkaisen näyttelytoiminnan, kiinnostavien tapahtumien, uudenlaisen taidekaupan ja moninaisen taideyhteisön elävä koti.