Huhtikuun verkostotapaaminen

Torstaina 4.4.2024 klo 15-16.30
Google Meet -etäyhteys/
Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 c, 00170 Helsinki

Kolmesti kevään aikana järjestettävät verkostotapaamiset kokoavat Kuvataiteen talon ja jäsenorganisaatioiden ajankohtaiset kuulumiset. Tapaamisiin ovat tervetulleita organisaatioiden henkilökunnan ja hallituksen edustajat.

Tapaaminen järjestetään hybridimuotoisena; tilaisuuteen on mahdollista osallistua sähköisesti, Google Meet -verkkokokoustyökalun välityksellä tai paikan päällä Sofia Helsingissä (Sofiankatu 4 C, Helsinki).

Ilmoittauduthan mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen viimeistään tiistaina 2.4.2024; saat automaattisena vastauksena sähköpostiisi etäosallistumislinkin sekä ohjeet liveosallistumiseen.

Lisätietoa ja tiedustelut
Projektikoordinaattori Venla Styrman, venla@kuvataiteentalo.fi

Huomioithan, että Kuvataiteen talon toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Pyydämme jokaista tilaisuuksiimme osallistuvaa kunnioittamaan yhteisiä periaatteitamme ja luomaan turvallisen ja kaikkia kunnioittavan tilan.

pexels-photo-515168

Ilmoittautuminen

Verkostotapaaminen 4.4.2024
Osallistun verkostotapaamiseen

Kuvataiteen talo ry käsittelee lomakkeen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.