JOULUKUUN VERKOSTOTAPAAMINEN JA JOULUGLÖGIT

Torstaina 14.12.2023 klo 15-17, Zoom/ Sofia Helsinki

Jäsenorganisaatioiden verkostotapaamisessa kuullaan verkoston ja Kuvataiteen talon tuoreimpia kuulumisia. Vuoden viimeisessä tapaamisessa keskiössä on Kuvataiteen talon sijaintikysymys ja tilaneuvottelujen eteneminen. Sijaintikysymykseen liittyvän taustamateriaalin toimitamme jäsenorganisaatioiden kommentoitavaksi myös jälkikäteen - palautteen kerääminen asiaan liittyen jatkuu tammikuun loppuun asti.

Joulukuun verkostotapaamisessa kertaamme myös vuoden aikana tehtyä konsepti- ja strategiatyötä sekä kerromme meneillään olevista prosesseista talon brändityöhön ja digitaalisen alustan kehittämiseen liittyen.

Verkostotapaaminen järjestetään hybridimuotoisena; tilaisuuteen on mahdollista osallistua sähköisesti, Zoom -verkkokokoustyökalun välityksellä tai paikan päällä Sofia Helsingissä (Anni -neuvottelutila, Sofiankatu 4 C, Helsinki).

Kokousjärjestelyistä johtuen pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään torstaina 7.12.2023. Toivomme tapaavamme mahdollisimman monet kasvokkain jouluglögien merkeissä.

Ilmoittauduthan mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen; saat automaattisena vastauksena sähköpostiisi Zoom -osallistumislinkin sekä ohjeet liveosallistumiseen.

Huom. Vuoden 2024 ensimmäinen verkostotapaaminen kokoontuu torstaina 8.2.2024 klo 15.

Lisätietoa ja tiedustelut
Projektikoordinaattori Venla Styrman, venla@kuvataiteentalo.fi

Huomioithan, että Kuvataiteen talon toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Pyydämme jokaista tilaisuuksiimme osallistuvaa kunnioittamaan yhteisiä periaatteitamme ja luomaan turvallisen ja kaikkia kunnioittavan tilan.

9A0BC927-2336-40FD-80C7-96675850E407
sofia-transparent-mv

Ilmoittautuminen

Verkostotapaaminen 14.12.2023
Osallistun verkostotapaamiseen

Kuvataiteen talo ry käsittelee lomakkeen yhteydessä annettuja henkilötietoja noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja kansallista lainsäädäntöä. Tietoja hyödynnetään tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.